Unelmien keittiö Espoossa

Unelmien keittiö Espoossa

Tämä täydellinen keittiöremontti ja unelmien uusi keittiö Espoossa valmistui keväällä 2017. Moderni keittiö toteutettiin asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaisesti; rakennuspalikoina korkeakiiltoiset Noblessan Line N -keittiökalusteet sekä Mielen kodinkoneet. Keittiön suunnitteli Sanna Mertakivi.

Erillistalon kymmenen vuotta vanha keittiö sai väistyä uuden, tyylikkään keittiön tieltä. Vanhan keittiön purkutyöt suoritti asiakkaan oma remonttiryhmä. Uuden keittiön asennus tehtiin Seten asentajien voimin. Asiakkaalla oli jo aiempaa kokemusta Noblessa-keittiöistä, ja saksalainen laatukeittiö oli siten helppo valinta. Kartoitustapaamisessa keittiösuunnittelijamme kävi läpi asiakkaan toiveet; toiveena oli luoda todellinen luksuskeittiö huomioiden keittiökalusteiden laatu, keittiön ulkonäkö, materiaalit ja kodinkoneet.

Keittiösuunnitelmaan valittiin Noblessan valikoimista maalattu, korkeakiiltoinen ovi LUX värissä Alpine White. Asiakas toivoi uuteen keittiöön keveää, suoralinjaista ilmettä, mistä syystä mallistoksi valikoitui vetimetön keittiö LINE N. Valkoinen keittiö täydentyy 20 mm paksulla Tulikiven Rubio-kvartsitasolla.

Toimivan, ylellisen keittiön täydentävät Mielen korkealaatuiset kodinkoneet. Uuni ja mikro sijoitettiin torniin keittiöergonomiaa ajatellen. Uuniksi valittiin käytännöllinen pyrolyysiuuni; uunin pyrolyysipuhdistus on prosessi, jossa ruokajäämät hiilletään tuhkaksi hyvin korkeassa lämpötilassa. Työlästä puhdistusta ja hankaavia puhdistusaineita ei enää tarvita.

Komeroseinälle sijoitettiin myös Mielen teräksen väriset kylmälaitteet. Uunin, mikron ja kylmälaitteiden teräspinnat ovat Mielen CleanSteel -pinnoitetta. Pinta on erittäin helppo pitää puhtaana ja sormenjäljet ovat lähes näkymättömiä CleanSteel-pinnalla.

Valaistu saareke on keittiön katseenvangitsija. Himmennettävä ledvalo on asennettu saarekkeen vedinuraan, sokkelissa on epäsuora valaistus. Saarekkeeseen on asennettu Mielen induktiotaso sekä tasosta nouseva liesituuletin.

Allasseinälle sijoitettiin säilytystilan lisäksi Mielen integroitu astianpesukone. Jubilee-malliston astianpesukone on täydellisesti varusteltu mm. säädettävillä koreilla. Patentoitu Auto Open-kuivaustoiminto avaa astianpesukoneen luukun automaattisesti pesun päätyttyä. 3D-aterintaso ja energiatehokkuusluokka A+++ maksimoivat käyttömukavuuden. Allasseinältä työtason alta löytyy myös Mielen viinikaappi. Seinäkaappien pohjasta löytyvät himmennettävät, pohjaan upotetut ledvalot.

Uusi, korkeakiiltoinen valkoinen keittiö on upea kokonaisuus, jossa mistään ei ole tingitty. Valmis keittiö on täysin asiakkaan toiveiden mukainen ja tässä keittiössä vietetään varmasti monia ihania keittiöhetkiä tulevaisuudessa!

kuvat: Tea J. Photography

Sete Oy
Sete Oy

Sinun keittiösi, sinun kotisiVaraa maksuton suunnitteluaika

Hei!

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua keittiön suunnittelussa? Anna numerosi, niin soitamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.