Sete Oy

Luotettava kumppani

Vuonna 2010 perustettu Sete Oy on luotettava ja vakavarainen toimija, joka työllistää jo 17 keittiöalan ammattilaista myymälöissään Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Tämän lisäksi Sete Oy:n oma asennusorganisaatio työllistää asennustyönjohtajan ja asennuspäällikön lisäksi 14 keittiöasentajaa. Sete Oy on tästä johtuen yksi suurimmista toimijoista alalla.

Emme tyydy kompromisseihin

Minulle Noblessa merkitsee ylivoimaista hinta-laatusuhdetta ja takuuvarmaa asiakaspalvelua. Asiakkaamme haluavat toteuttaa oman unelmakeittiönsä ja meidän tehtävämme on luoda siihen kaikki edellytykset. Saumattoman yhteistyön ansiosta asiakkaan unelma muuttuu todeksi: hän saa kotiinsa yksilöllisen keittiökokonaisuuden, jossa on huomioitu jokainen yksityiskohta viimeistä piirtoa myöten.

Meidät noblessalaiset tunnetaan ammattiylpeydestämme: emme tyydy kompromisseihin yhdenkään työvaiheen osalta. Yksilöllinen keittiöratkaisu vaatii ennen kaikkea tarkkuutta, luovuutta ja säntillistä asennustaitoa. Jokaisen asiakkaamme on saatava keittiö oikeanlaisena ja oikeaan aikaan. Tiedämme, että hyvä kello kauas kuuluu: taatusti tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat meitä mielihyvin tuttavilleen.

Yrittäjänä voin keskittyä oman liiketoimintani jalostamiseen luottaen Noblessan osaamiseen. Riittävät resurssit, korkealaatuiset materiaalit ja kyky innovoida uutta takaavat etumatkan kotimaisiin kilpailijoihin verrattuna.

Kauppias Jani Terri, Sete Oy

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hei!

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua keittiön suunnittelussa? Anna numerosi, niin soitamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.