Projektimyynti

Projektimyyntimme palvelee vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella talotehtaita, rakennuttajia, rakennusliikkeitä ja linjasaneerauskohteita. Talotehtaille ja rakennuttajille tarjoamme malliston, josta löytyvät vaihtoehdot niin edullisiin kuin todellisiin luksuskohteisiinkin. Yhteistyössä toteutamme suunnittelun, toimituksen ja asennuksen asiakaslähtöisesti rakentamisen aikataulun mukaisesti.

Linjasaneeraus

Teettäessäsi keittiöremontin putkiremontin yhteydessä säästät sekä aikaa, vaivaa että rahaa. Saat remonttisi sähkö- ja putkitöineen yhdellä kertaa, alusta loppuun saakka ammattilaisten suunnittelemana ja toteuttamana.

Vanhojen keittiökalusteiden purkamisen ja uudelleenasennuksen sijaan pääset nauttimaan kokonaan uudesta keittiöstä uusitussa kodissasi. Suunnittelemme kanssasi täydellisesti kotiisi ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden, aikataulutamme toimituksen ja asennuksen urakan mukaisesti.

Rakennusliikkeet

Mallistomme rakennusliikkeille sisältää suosituimmat kalusteidemme runkovaihtoehdot sekä materiaalit, ja kattavan kodinkonevalikoiman.

Tarjoamme asukasmuutospalvelun sopimuksen mukaan, ja huolehdimme tuotteet rakennuspaikalle sisäänkannettuina huoneistokohtaisesti.

Projektimyynnissä Sinua palvelee

Pekka Sevon

kauppias & projektimyyntijohtaja
puh. 010 583 5383
pekka.sevon@sete.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hei!

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua keittiön suunnittelussa? Anna numerosi, niin soitamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.