Noblessa kokoaa parhaat keittiöideat Habitare-messuille

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare esittelee taas kodin sisustamisen ajankohtaisia trendejä Helsingin Messukeskuksessa 13. –17.9.2023. Tapahtuma on avoinna ke klo 9–18 (9–12 ammattilaiset ja media), to 10–19, pe 10–20, la–su 10–18.

Viihtyisän asumisen ystäviä hemmotellaan Habitare-messuilla, kun Helsingin Messukeskus täyttyy syyskuussa muotoilun ja sisustamisen elämyksistä. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan näytteilleasettajien tarjontaan ja inspiroitumaan uusista materiaaleista, tilaratkaisuista, väreistä ja vastuullisista valinnoista!

Noblessa esittelee Habitaressa kodin sisustamisen parhaita paloja Sete Oy:n messuosastolla 6n48. Esillä on moderni taupe-harmaa Divine-keittiö sormenjälkiä hylkivällä pinnoitteella ja reilulla XL-mitoituksella. Vetimettömässä keittiössä näyttävät valaistusratkaisut yhdistyvät ylellisiin materiaaleihin, kuten keraamisen työtason mustaan marmorikuosiin.

Messuosaston toinen keittiö on Noblessan Shape-mallistosta, jossa kaapiston vuononsininen sävy luo keittiöön ihanan kodikkaan tunnelman. Modernin mökkityylin ylistys tarjoaa klassisten kehysovien rinnalle nykyaikaisia säilytysratkaisuja ja kestäviä materiaaleja. Tässä keittiössä on kestävä kvartsitaso ja saarekkeessa paksu 38 mm:n pähkinälaminaatti. Mustat lasirulokaapit lisäävät kaapistoon näyttävän yksityiskohdan, ja Siemensin kodinkoneet täydentävät kokonaisuuden.

Viihdytään yhdessä

Habitaren tämän vuoden Yhdessä/Together-teema korostaa yhdessä olemisen tärkeyttä ja toisista huolta pitämistä. Noblessan kestävän kehityksen teot tukevat messuteemaa muun muassa seuraavasti:

  • Korkealaatuiset tuotteemme kestävät pitkään. Huolehdimme tulevaisuudesta innovatiivisilla materiaaleilla ja kalusteiden kierrätettävyydellä.
  • Suunnitteluvaiheessa optimoimme tilankäytön tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja, jotka edistävät kestävyyttä säästämällä energiaa ja resursseja.
  • Lukuisat tuoteinnovaatiot tekevät keittiöistämme vihreämpiä.
  • Tuotantomme hyödyntää kierrätysmateriaaleista valmistettuja komponentteja sekä puuta, joka on peräisin kestävistä metsistä.
  • Lisäksi Enemmän kuin keittiö -teemamme kalustaa koko kodin, jossa viihdymme – yhdessä.

Habitaren messuosastollamme viihtyisä olohuoneryhmä luo rennon lounge-tunnelman yhteiselle ajanvietolle. Viherseinän katveessa voi kysellä keittiösuunnittelijoiltamme lisätietoja esimerkiksi Noblessan malliston parhaasta M1-sisäilmaluokituksesta ja muista laatusertifikaateista.

Keittiömestarimme Emmiina Lehtonen viimeistelee ikimuistoisen messukokemuksen herkullisella Habitare-menulla, joka sisältää niin kotimaisia makuja kuin eksoottisempiakin tuttavuuksia:

Ruisnäkkileipää, paahdettua palsternakkaa sekä pikkelöityä kantarellia

Vadelmamarenkia, hibiskus-vadelmahilloketta sekä vaniljajogurttikreemiä

Emmiina Lehtosen messumenu on tarjolla Noblessan osastolla jokaisena messupäivänä. Tervetuloa nauttimaan!

Aukioloajat ja liput

Habitare 13.17.9.2023
Ke 13.9. klo 9–18 (klo 9–12 vain ammattilaiset, media ja VIP-vieraat)
To 14.9. klo 10–19
Pe 15.9. klo 10–20
La 16.9. klo 10–18
Su 17.9. klo 10–18

Osta liput edullisesti ennakkoon verkkokaupasta >
https://shop.messukeskus.com/fi/tapahtuma/habitare-2023-248/?pk_vid=476554f1a1e28e7e1693995694706249

Lippuhinnat verkkokaupassa:

Aikuiset 21 €
Erikoislippu (alennusryhmät*) 14 €
Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 14 €/hlö

Perhelippu (max. 2 aikuista ja max. 3 lasta 7–17 v.) 46 €
Kokoaikalippu aikuiset 37 €
Kokoaikalippu (alennusryhmät*) 25 €

*Erikoislippu (alennusryhmät): lapset (7–17 v.), opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kriisinhallintaveteraanit, varusmiehet ja siviilipalvelushenkilöt. Lisätiedot: https://messukeskus.com/messukeskus/useinkysytyt/

Huom! Verkkokaupasta saat liput ilman palvelumaksua. Messukeskuksen lippukassalta tapahtuma-aikana ostettuihin lippuihin lisätään 2 €:n palvelumaksu/lippu. Verkkokaupasta ostettu kokoaikalippu vaihdetaan rannekkeeseen tai henkilökohtaiseen paperilippuun Messukeskuksen sisäänkäyntien palvelupisteellä.

Lue lisää Habitaren sivuilta: https://habitare.messukeskus.com/

Scroll to Top