Keittiöremontti

Sete Total – täydellinen keittiöremontti

Sete Total –palvelukonseptimme kattaa koko remonttisi suunnittelun, purkutyöt, remontti- ja pintakäsittelytyöt ja kalusteasennuksen.

Menestyksemme perustuu suositteluihin

Sete Oy on vuonna 2010 perustettu luotettava ja vakavarainen Noblessa-jälleenmyyjä. Tänä päivänä Sete Oy työllistää jo yli 30 keittiöalan ammattilaista kolmessa myymälässään ja omassa asennusorganisaatiossaan.

Asiantuntijamme ovat aina valmiina palvelemaan.

Uuden keittiön suunnittelu, hankinta ja keittiöremontin toteutus on laaja kokonaisuus, jonka Seten ammattilaiset hallitsevat puolestasi alusta loppuun saakka.

Meille jokainen keittiö on yksilöllinen, käyttäjänsä toiveiden ja tarpeiden mukaan toteutettu kokonaisuus

Kokeneet suunnittelijamme kartoittavat tarpeesi ja toiveesi keittiösi suhteen, ja luovat niiden pohjalta suunnitelman, joka huomioi sekä keittiön esteettisyyden että toimivuuden. Ammattilaisemme tekevät myös lopulliset mittatarkastukset keittiössäsi. Suunnittelu- ja mittauspalvelut ovat Sinulle täysin maksuttomia.

Asennamme keittiösi omien, kokeneiden asentajiemme voimin

Puramme ja poiskuljetamme vanhan keittiösi kierrätyksen huomioiden, teemme tarvittavat pohjatyöt huolella, ja asennamme uuden keittiösi suunnitelman mukaisesti tarkasti ja ripeästi. Asennuspalvelumme sisältää koko keittiökokonaisuuden asennuksen, jonka me aikataulutamme ja huolehdimme alusta loppuun asti puolestasi.

Keittiöremontin yhteydessä toteutamme myös laajempia huoneistoremontteja toiveidesi mukaisesti

Laajan remontin sujuva eteneminen vaatii työvaiheiden tuntemista ja tarkkaa aikatauluttamista, minkä huolehdimme puolestasi. Ammattilaistemme avulla saat halutessasi uuden ilmeen koko kotiisi, tarkkuudella ja ammattitaidolla toteutettuna.

Tarjoamme keittiöllesi kodinkoneineen ja asennustöineen joustavia maksuehtoja

Halutessasi maksat keittiöremonttisi kuluitta ja koroitta vasta kolmen kuukauden päästä toimituksesta. Voit maksaa keittiösi myös kätevästi osissa jopa 6 vuodelle jaettuna, sinulle sopivalla kuukausierällä.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hei!

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua keittiön suunnittelussa? Anna numerosi, niin soitamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.