Liukuovet

Kabinetti ja Stirpe

Liukuovet ovat erinomaisia tilansäästäjiä, jotka toimivat niin vaatekaappien ovina kuin tilanjakajinakin. Ne voivat olla kapeita, leveitä, matalia, korkeita, yläkantoisia tai kiskoilla kulkevia, tai jopa muodostaa sulkeutuessaan yhtenäisen, tasaisen pinnan. Kaikki liukuovet voidaan varustaa soft close -toiminnolla äänettömän käytön varmistamiseksi.

Kabinetti

Räätälöidyt liukuovet

Kaikki Kabinetti-liukuovet valmistetaan Suomessa laadukkaista raaka-aineista. Ovien peiliosaa voi muunnella eri materiaaleilla ja niiden yhdistelmillä, kuten melamiinilla, lasilla, peilillä tai laminaatilla. Valitse sisustukseen sopiva vaihtoehto, jolla voit korostaa tai kätkeä säilytettäviä tavaroita käyttötarpeen mukaan. 

Kauniit, valoa läpäisevät värilasit sopivat kaappeihin, joilla haluat säilytyksen lisäksi myös esitellä vaikkapa laukkujen tai kenkien kokoelmaasi. Läpinäkymättömät materiaalit taas sopivat pienempiin tiloihin ja pidempiaikaiseen säilytykseen. 

Peiliovilla tuot tilaan paljon avaruutta ja lisävaloa. Liukuoviin voi valita joko pysty- tai vaakasuuntaiset jakolistat, joilla muutat helposti koko huoneen ilmettä. Kaikki Kabinetti-ovissa käytettävä lasimateriaali on turvakalvotettua lasia.

Stirpe

Liukuovi­materiaalit

Ovikehyksemme on useimmiten valmistettu alumiinista, mikä tekee niiden rakenteesta ylivoimaisen tukevan ja kestävän. Valittavana on seitsemän anodisoitua tai pulverimaalattua kehysvaihtoehtoa sekä laaja valikoima ovimateriaaleja, joita pystytään lähes rajattomasti yhdistelemään.  

Vaihtoehtoisesti kehys voidaan valmistaa MDF- tai lastulevystä, jolloin pintamateriaalina käytetään melamiinia tai viilua.

Luonnon­materiaalit

Ovissa voidaan hyödyntää myös monenlaisia luonnonmateriaaleja, kuten kaislaa, kangasta tai puuviilua, joka liimataan MDF-paneelien päälle. Luonnonmateriaalit ikääntyvät arvokkaasti ja tuovat sisustukseen ripauksen ylellisyyttä.

Maalattu lasi, kuviokalvot, peilit

Jos pidät lasista, valikoimastamme löytyy kolme peilivaihtoehtoa ja kuusi erilaista maalattua lasia, joko mattana tai kiiltävänä toiveittesi mukaan.  

Ainutlaatuista vaikutelmaa etsiville suosittelemme kuviokalvoja, jotka on helppo asentaa niin lasi- kuin peilipinnoillekin. Kaikki lasit ja peilit ovat 4 mm paksuja ja laminoituja, ja täyttävät näin BS- ja DIN-standardien vaatimukset.

Led-valaistus liukuovikaappiin

Kaikki säilytysjärjestelmämme voidaan valaista energiaa säästävillä LED-valoilla. Valot asennetaan joko järjestelmän ulko- tai sisäpuolelle.  

Liukuovia käytettäessä ne voidaan piilottaa yläkiskon taakse tai asentaa kattolevyn valolippaan. Sisäpuolta valaistaessa valot voidaan upottaa hyllyihin, integroida vaatetankoon tai sijoittaa vaikka jokaiseen laatikkoon erikseen.  

Valaistus voidaan liittää huoneen sähköjärjestelmään seinäkytkimeen kytkemällä, sitä voidaan operoida langattomalla kaukosäätimellä, tai se voidaan asentaa toimimaan automaattisesti ovia avattaessa ja suljettaessa.

Scroll to Top