Kodinkoneet

Kodinkoneet kaikille kokeille. Laajasta valikoimasta löydät keittiöösi ja tarpeisiisi sopivat kodinkoneet joko tehtaan omasta mallistosta tai tunnetummilta merkeiltä. Hankkimalla koneet keittiökalusteiden yhteydessä varmistat niiden sopivuuden uuteen keittiöösi sekä saat valintojesi tueksi asiantuntevan opastuksen.

Miele

Miele on yli 100-vuotias perheyritys, joka on alansa johtaja laadussa ja tekniikassa. Perustamisestaan lähtien Miele on noudattanut brändilupaustaan, joka on Immer Besser, ”yhä paremmin”. Mielen kodinkoneet testataan kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäytön. Mielen tuotteilla saat parhaita tuloksia ja monipuolisia nautintoja minimaalisella energiankulutuksella. Huipputekniikka tuo keittiöön ja kodinhoitoon innovatiivisia ominaisuuksia, jotka vain Miele tarjoaa.

Lue lisää ja katso koko valikoima: www.miele.fi

Miele kodinkoneet

Mielen asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat rahansa vastineeksi parhaat mahdolliset kodinkoneet. Se tekee Mielestä ainutlaatuisen.

Valitessasi Mielen teet viisaan päätöksen, todennäköisesti koko elämän ajaksi, oli valintasi sitten laadukas kylmälaite tai kestävä pesukone.

AEG

AEG haluaa aina olla askeleen edellä, ja on luonut innovatiivisia ratkaisuja kotiasi varten jo 130 vuotta. AEG yhdistää älykästä teknologiaa ja mukautuvaa suunnittelua seuraamalla Peter Behrensin muotoilufilosofiaa: ”Perfekt in Form und Funktion”.

Lue lisää ja katso koko valikoima: www.aeg.fi

AEG kodinkoneet

Edistyksellinen teknologia yhdistyy tyylikkyyteen ja palkittuun muotoiluun.

AEG kehittää innovatiivisia tuotteita, jotka mahdollistavat täydellisen hallinnan oli kyseessä sitten ruoanlaitto tai pyykinpesu.

Bosch

Bosch – jokaista yksityiskohtaa myöten. Bosch – kodinkoneet edustavat laatua, tekniikkaa ja luotettavuutta. Jo sukupolvien ajan Bosch-kodinkoneet ovat tuoneet helpotusta arkeen. Ne tekevät osan työstä puolestasi. Ne varmistavat, että selviät kotitöistä nopeammin. Ne antavat enemmän aikaa muuhun ja parantavat elämänlaatua.

Lue lisää ja katso koko valikoima: www.bosch-home.fi

Bosch kodinkoneet

Saksalaisten Bosch – insinöörien tuotekehityksen, tarkkaavaisuuden ja jatkuvan testaamisen tulokset näkyvät jokaisessa Bosch-kodinkoneessa.

Bosch-kodinkoneet edustavat tinkimätöntä laatua, teknistä täydellisyyttä ja ehdotonta luotettavuutta. Eilen, tänään ja tulevaisuudessa.

Electrolux

Electrolux tarjoaa huolella suunniteltuja, innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja kotitalouksiin. Electrolux antaa sinulle mahdollisuuden viedä luovuutesi uudelle tasolle, jotta löydät uusia inspiraatioita ja voit luoda kaikkien aikojen parhaimpia annoksia – muistoja.

Lue lisää ja katso koko valikoima: www.electrolux.fi

Electrolux kodinkoneet

Electroluxin valikoimassa yhdistyvät joustavat ratkaisut, moderni design ja viimeisin tekniikka.

Siemens

Siemens on paljon muutakin kuin elämää helpottavia ja käytännöllisiä kodinkoneita. Se on innovatiivisen teknologian voimaa, ainutlaatuista muotoilua ja elämän tarjoamien mahdollisuuksien kiehtovuutta. Siemens-kodinkoneet tuovat sekä kulinaarista että esteettistä nautintoa keittiöösi. Vangitsevalla muotoilullaan, korkealuokkaisilla materiaaleillaan ja innovatiivisella ohjauksellaan ne ilahduttavat joka päivä.

Lue lisää ja katso koko valikoima: www.siemens-home.fi

Siemens kodinkoneet

Miten yllät ”ei niin tavanomaiseen arkeen”? Siemens-kodinkoneet antavat vastauksen.

Siemens-tyyli on ajattoman eleganttia. Siemens-keittiölaitteet sopivat hyvin yhteen, niin toiminnallisesti kuin visuaalisestikin.

Junker

Laaja valikoima tyylikkäitä, muotoilultaan ja toiminnoiltaan monipuolisia kodinkoneita tehtaan mallistosta. Valmistus ja huolto: BSH Kodinkoneet.

Lue lisää: www.junker-home.info

Uunit, mikrot ja keittotasot

Junker-mallisto tarjoaa laajan valikoiman kalusteuuneja eri ominaisuuksin, induktiotasot useassa eri koossa, valikoiman mikroaaltouuneja sekä liesituulettimia. Malliston muotoilu on tyylikäs ja moderni.

Kylmälaitteet ja astianpesukoneet

Junker-mallistosta voit valita integroidun kylmälaitteesi useassa eri koossa. Täysin tai puoliksi integroidut astianpesukoneet tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia ja loistavan pesutuloksen.

Progress

Tehtaan malliston tyylikkäästi muotoillut kodinkoneet, joissa laaja valikoima ominaisuuksia.

Valmistus ja huolto AEG.

Uunit, mikrot ja keittotasot

Progress-mallistosta saat kalusteuunit monipuolisilla toiminnoilla, valittavanasi on niin pyrolyysi- kuin höyryuunitoiminnot myös kompaktikoossa. Induktiotasoista on saatavilla panoraamamalleja yhdistettävin keittoaluein. Progress-mallistosta löydät myös mikroaaltouunit ja liesituulettimet.

Kylmälaitteet ja astianpesukoneet

Progress-malliston integroidut kylmälaitteet saat useassa eri koossa, täyskorkeasta työtason alle asennettavaan. Astianpesukoneiden laajasta valikoimasta löydät tehokkaat laitteet arkea helpottavin ominaisuuksin.

Leonard

Yleisimmillä toiminnoilla varustetut, edullisemman hintatason kodinkoneet tehtaan mallistosta.

Valmistus & huolto: Electrolux

Uunit ja keittotasot

Leonard-mallistosta löydät kalusteuunit sekä induktio- ja keraamiset keittotasot perusominaisuuksilla monipuoliseen ruuanlaittoon.

Kylmälaitteet ja astianpesukoneet

Leonard-malliston useassa eri koossa saatavilla olevat kylmälaitteet ja tehokkaat astianpesukoneet ovat aina kalusteoven taakse integroituja.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hei!

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua keittiön suunnittelussa? Anna numerosi, niin soitamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.