Rekrytointi

Sete Oy:n myymälät Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla työllistävät jo yli 50 keittiöalan ammattilaista. Omassa asennusorganisaatiossamme työskentelee toimitusjohtajan ja kahden asennuspäällikön lisäksi yli 20 keittiöasentajaa.

Meistä sanottua

Suunnittelemme ja asennamme

Suunnittelemme ja asennamme Noblessan kiintokalusteita pääkaupunkiseudun koteihin. Jokainen Noblessa-kalusteilla toteutettu kokonaisuus on ainutlaatuinen ja asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu. Siksi myös sinun työsi Sete Asennuksen tiimissä on joka päivä vaihtelevaa, opettavaista ja palkitsevaa.

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen tehtävänkuvan vakavaraisessa yrityksessä
– Kattavan perehdytyksen ja energisen tiimin tuen
– Hyvämaineisen brändin, joka herättää asiakkaissa kiinnostusta

Haluatko mukaan kasvavaan joukkoomme? Tällä hetkellä etsimme seuraavia osaajia:

Asentajia

Oletko sinä asennussankari? Vahvistamme asennustiimiämme uusilla ammattilaisilla. Haemme aiempaa asennuskokemusta omaavia henkilöitä, joilla voi olla näyttöjä esimerkiksi kalusteasennuksista tai sisäremonteista.

Haemme henkilöä, jolla on työssään vahva tekemisen meininki. Alan ammattitaidon lisäksi odotamme sinulta sujuvaa asioiden hoitoa, palveluhenkisyyttä ja innostusta uuden oppimiseen.

Asentajamme saavat perehdytyksen lisäksi osaavan tiimin tuen, huippulaatuiset tuotteet, tarkat suunnitelmat, valmiiksi kootut kalusteet ja kodinkoneet samassa toimituksessa, korkean toimitusvarmuuden sekä asiakaskohteisiin sisään asti kannetut keittiöpaketit.

Haluatko mukaan? Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella!

Töihin Setelle!

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen kiinnostunut*
Nimi*
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, docx, doc, odt, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Scroll to Top