Työtasot

Keittiön työtasot joutuvat keittiössäsi kovalle koetukselle kosteuden, kuumuuden ja keittiövälineiden vaikutuksesta. Lisäksi ne viimeistelevät keittiösi tyylin ja ulkonäön. Valitse oma suosikkisi materiaali- ja värivaihtoehdoistamme vaatimustesi ja makusi mukaan.

Laminaatit

Laminaatti on keittiön työtasoista edullisin vaihtoehto, mutta ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen ja kestävä. Värivaihtoehtoja löytyy mallistostamme tällä hetkellä jopa 47 kpl ja kuosit kehittyvät koko ajan upeammiksi.

Laminaattitasoja on saatavilla 16 mm, 38 mm ja 100 mm paksuina. Kaikista saatavilla olevista väreistä löytyy myös 16 mm paksu välitilalaminaatti tuomaan helppoutta ja yhtenäistä ilmettä keittiösuunnitelmaan.

Kivitasot

Tulikiven laajasta valikoimasta löytyy kymmeniä erilaisia värivaihtoehtoja luonnonkiveä, kvartsia tai keraamista työtasoa.

Katso valikoima

Massiivitasot

Massiivipuutasoilla on vuodesta toiseen oma vankka kannattajajoukkonsa, vaikka laminaattipintojen kehittyminen on hieman vähentänyt puutasojen suosiota.

Puutasoa ei kannata valita sisustuselementiksi vaan nimenomaan työtasoksi, jossa käytön jäljet saavatkin näkyä. Puutaso on monen kokin valinta omaan keittiöönsä.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hei!

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua keittiön suunnittelussa? Anna numerosi, niin soitamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.