Säilytys­järjestelmät ja vaate­huoneet

Stirpe

Stirpen säilytysjärjestelmiä on saatavana joko moduuleina, koontivalmiina vakioryhminä tai mittojen mukaan tehtyinä ratkaisuina. Tuotteet sovitetaan aina tilaasi sopivaksi ja toimitetaan erinomaisen asiakaspalvelun hengessä.

Stirpen kokeneet jälleenmyyjät auttavat sinua parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä ja taidokkaat asentajat hoitavat mielellään loput.

Säilytys­järjestelmät ja vaatehuoneet

Vaatehuoneessa on tilaa kaikelle, minkä lisäksi vaatteiden käyttäminen ja säilyttäminen onnistuu siellä tehokkaammin ja helpommin.

Säilytysjärjestelmät voidaan toteuttaa lukemattomin eri tavoin. Malli ja kokoonpano riippuvat käytettävissä olevan tilan muodosta ja koosta. Stirpen säilytysjärjestelmä mahdollistaa rajattoman määrän erilaisia yhdistelmiä.

Elementit

Hyllyt ovat joko 18 mm tai 28 mm paksua melamiinia, maalattua MDF:ää tai tammiviilua. Kiskojen, äänettömästi sulkeutuvien laatikoiden, korien ja tankojen avulla tila saadaan aina mahdollisimman tehokkaasti käyttöön.

Kokonaisuus viimeistellään liuku- tai taiteovilla, jotka toimivat myös näyttävänä sisustuselementteinä.

Vakiomoduulit

Moduulijärjestelmämme avulla voit koota mieleisesi säilytysjärjestelmän yhdistelmällä eri kokoonpanoja 16 valmiista moduulivaihtoehdosta. Moduulit ovat vapaasti yhdistettävissä ja helppo asentaa paikoilleen.

Vakioryhmät

Vakioryhmät ovat 2-5 ovisia kokonaisuuksia, jotka ovat vapaasti säädettävissä sekä korkeus- että leveyssuunnassa.

Mittatilaust­yönä toteutettavat säilytys­järjestelmät

Stirpe tarjoaa myös räätälöityjä sisustusratkaisuja, joista on myös helppo rakentaa vaatehuone. Runkosävyjä löytyy 17 kappaletta ja runkopaksuudet ovat joko 18 mm tai 28 mm. Yhdistele laatikoita, koreja, hyllyjä sekä tankoja ja rakenna unelmiesi vaatehuone!

LED-valaistus vaatehuoneeseen

Kaikki säilytysjärjestelmämme voidaan valaista energiaa säästävillä LED-valoilla. Valot asennetaan joko järjestelmän ulko- tai sisäpuolelle.

Liukuovia käytettäessä ne voidaan piilottaa yläkiskon taakse tai asentaa kattolevyn valolippaan. Sisäpuolta valaistaessa valot voidaan upottaa hyllyihin, integroida vaatetankoon tai sijoittaa vaikka jokaiseen laatikkoon erikseen.

Valaistus voidaan liittää huoneen sähköjärjestelmään seinäkytkimeen kytkemällä, sitä voidaan operoida langattomalla kaukosäätimellä, tai se voidaan asentaa toimimaan automaattisesti ovia avattaessa ja suljettaessa.

Scroll to Top