Noblessa-keittiöt

Noblessa — laadukas saksalainen keittiö.

Noblessa-keittiöiden valmistaja on saksalainen nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co KG, joka on yli 70 vuoden ajan tarjonnut asiakkailleen ensiluokkaisen laadukkaita ja räätälöityjä keittiöratkaisuja. Euroopan suurimmalla keittiökalustevalmistajalla on Saksassa kaksi huipputehokasta ja modernia tuotantolaitosta.

Valmistuksen suuri volyymi ja tehokas logistiikka yli 90 maahan tekevät Noblessasta hinta-laatusuhteeltaan loistavan keittiövalmistajan, jolla on korkea toimitusvarmuus ja tutkitusti laadukkaat tuotteet. Tuotekehityksen ja testauksen ansiosta voimme taata keittiöillemme vähintään 15 vuoden käyttöiän.

Noblessan turvallisista tuotteista kertoo myös mallistomme kaikille kiintokalusteille myönnetty M1-luokitus. Kotimainen M1-sisäilmaluokitus osoittaa Noblessan tuotteiden olevan niin matalapäästöisiä, että ne sopivat myös allergiakoteihin.

Oli unelmiesi keittiö sitten pieni, suuri, moderni tai perinteinen, Noblessan mallistosta löydät tarvitsemasi! Jokainen keittiöratkaisu on yksilöllisesti juuri sinulle suunniteltu ja viimeisintä piirtoa myöten tinkimättömällä laadulla toteutettu.

Moderni keittiö

Nykyaikaisessa keittiössä ajaton muotoilu yhdistyy äärimmäiseen toimivuuteen. Mallistomme vaihtoehdoista saat luotua kotiisi todellisen design-keittiön, jonka ovimalleissa riittää valinnanvaraa pehmeistä mattapinnoista luonnollisiin puun sävyihin tai säihkyvän korkeakiiltoisiin viimeistelyihin. Valitsitpa minkä oven tahansa, on lopputulos aina moderni ja elegantti.

Vetimetön keittiö

Vetimetön kaapisto on suoraviivaisen tyylikäs yhdistelmä, joka lisää keittiöön tilan tuntua ja luo näyttävän yhtenäisiä ovipintoja. Minimalistinen muotoilu korostaa kalusteiden linjakkuutta ja tekee tilasta tyylipuhtaan kokonaisuuden. Kalusteiden vetimetön estetiikka antaa tilaa yksilöllisille sisustusratkaisuille sekä värien, valojen ja pintamateriaalien harmonialle.

Perinteinen keittiö

Perinteisen maalaisromanttinen keittiö sopii klassisen tyylin ystäville. Nostalgiaa henkivät kehysovet, kiinnostavat puuleikkaukset ja hillitty värimaailma korostavat nostalgista tunnelmaa. Rustiikki kokonaisuus nykyajan vaatimuksiin sovitettuna tekee keittiöstä harmonisen tilan, jossa uudet ja vanhat vaikutteet kohtaavat täydellisessä sopusoinnussa.

Näin syntyy Noblessa-keittiö

noblessa-keittion-sailytys-ratkaisut

Noblessa-keittiöt numeroina

#1

Keittiövalmistaja euroopassa
Keittiötä päivässä
0
Vuotta valmistusta
0
Neliötä tehdasalaa
0
Scroll to Top