Noblessa-keittiöt

Noblessa — laadukas saksalainen keittiö.

Noblessa-keittiöt valmistaa saksalainen nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co KG, joka on yli 70 vuoden ajan tarjonnut asiakkailleen ensiluokkaisen laadukkaita, räätälöityjä keittiöratkaisuja ja noussut Euroopan suurimmaksi keittiökalustevalmistajaksi.

Noblessa keittiökalusteet valmistetaan Nobilian kahdessa tehtaassa Saksassa; ne ovat tehokkuudessaan ja moderniudessaan eurooppalaisten tuotantolaitosten kärkeä.

Noblessa keittiöiden poikkeuksellisen korkean laadun ja pitkän käyttöiän takeina ovat korkealaatuiset materiaalit, jatkuva laaduntarkkailu, sekä viimeisimmän teknologian hyödyntäminen perinteisiä puusepäntaitoja unohtamatta.

Oli unelmasi keittiö pieni tai suuri, moderni tai perinteinen, Noblessan mallistosta löydät tarvitsemasi; jokainen keittiöratkaisu on yksilöllisesti juuri sinulle suunniteltu ja viimeisintä piirtoa myöten tinkimättömällä laadulla toteutettu.

Keittiömallisto

Moderni keittiö, Noblessa StoneArt

Moderni keittiö

Nykyaikaiset design-keittiökokonaisuudet selkeitä linjoja, äärimmäistä toimivuutta ja konstailematonta tyyliä arvostavalle.

Kattavasta mallistostamme saat ovimallit joko ylellisen korkeakiiltoisena, pehmeänä mattana tai luonnollisen lämpimässä puunsävyssä. Valitsit minkä oven tahansa, on lopputulos aina moderni ja elegantti.

Vetimetön keittiö, Noblessa Line N Touch

Vetimetön keittiö

Aito vetimetön keittiö, jonka hillitty tyyli rakentuu vahvoihin linjoihin, jäsenneltyyn kokonaisuuteen ja innovatiivisiin ratkaisuihin.

Kalusteiden vetimettömällä estetiikalla luodaan todella tyylipuhdas kokonaisuus, joka tehdään yksilöllisesti makusi mukaan joko korkeakiiltoisena, mattana tai puunsävyissä.

Perinteinen keittiö, Noblessa York

Perinteinen keittiö

Vakiintuneempaa tyylisuuntausta edustavat keittiökalusteemme ovat varma valinta klassisten kehysovien, rustiikki- ja vintage-tyylin sekä maalaisromantiikan ystäville.

Keittiöissä tuodaan yhteen ajattomia muotoja, pehmeitä sävyjä ja luonnollista puunsyytä; perinteinen keittiö päivitettynä tähän päivään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Näin syntyy Noblessa-keittiö

Noblessa-keittiöt numeroina

3100

keittiötä päivässä

6750

työtasoa päivässä

5000

kodinkonetta päivässä

8000

jälleenmyyjää 70 eri maassa

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hei!

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua keittiön suunnittelussa? Anna numerosi, niin soitamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.