Remontoijan keittiö­hankinnan prosessin vaiheet

1

Mittaus ja tarvekartoitus

Keittiöremontin suunnittelu kannattaa aloittaa tarvekartoituksella, joka voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan joko Noblessa-myymälässä, etätapaamisessa tai suoraan remontoitavassa kohteessa. Tämä palvelu on täysin ilmainen ja se ei vielä velvoita asiakasta mihinkään.

Kohteessa keittiösuunnittelijan on huomattavasti helpompaa tehdä laadukas tarvekartoitus, joka on ehdottomasti koko remontin tärkein vaihe. Tarvekartoituksessa huomioidaan rakennuksen arkkitehtuuri sekä asiakkaan oma sisustustyyli, jotta lopputulokseksi saadaan kokonaisuuteen ja asiakkaan toiveisiin sopiva keittiö. Tarvekartoituksen lisäksi suunnittelija ottaa mitat ja täyden mittavastuun keittiöstä, sekä selvittää tekniset rajoitteet ja muutosmahdollisuudet.

Myymälässä tapahtuvaa tarvekartoitusta varten asiakkaan tulee ottaa mukaan keittiön pohjapiirustus mittoineen ja mielellään jotain kuvia olemassa olevasta keittiöstä. Pohjapiirustus voi olla käsin piirretty, mutta siitä olisi hyvä selvitä seuraavat asiat:

  • Seinien kokonaismitat ja niissä olevien ovien ja ikkunoiden sijainti sekä koko. Myös ikkunan alareunan korkeus on tärkeä tieto.
  • Viemärin ja vesiputkien sijainti.
  • Huoneen kokonaiskorkeus.
  • Lieden sijainti.

Ennen tarvekartoitusta asiakkaan on hyvä pohtia keittiöremonttinsa budjettia. Keittiön kokonaishintaan vaikuttavat useat eri tekijät, kuten valitut pintamateriaalit, mekanismit ja kodinkoneet. Ammattitaitoiset keittiösuunnittelijamme auttavat keittiöremontin kokonaishinnan hahmottamisessa ja suunnittelevat asiakkaan budjettiin sopivan keittiön.

2

Keittiö­suunnitelma

Tarvekartoituksen jälkeen sovitaan suunnittelupalaveri myymälään. Tähän palaveriin suunnittelija on jo tehnyt asiakkaalle keittiösuunnitelman ja laskenut sille tarkan hinnan.

Vaikka suunnitelman kuvat ovat lähes valokuvan tasoa ja jokainen osa on jo hinnoiteltu, on se edelleen luonnos. Tästä asiakkaan ja hyvän suunnittelijan avoimella keskustelulla muokataan yhdessä juuri se unelmien keittiö.

Tämän palaverin jälkeen asiakkaalla on olemassa valmis keittiösuunnitelma ja sille tarkka kustannuslaskelma koko remontin osalta. Myös maksutavat ja rahoitusvaihtoehdot käydään samassa palaverissa läpi.

3

Tilaus

Kun asiakas on valmis hyväksymään tarjouksen, on aika tehdä tilaus keittiöstä ja laatia sopimuspaperit yhdessä. Tämä kaikki onnistuu jo suunnittelupalaverin yhteydessä tai myöhemmin sovittuna aikana.

Tilauksesta tehdään kauppasopimus ja mahdollisesti asennustyösopimus. Samalla määritetään keittiön tarkka toimitusaika. Noblessa on tunnettu siitä, että sopimusaika pitää ja tavarat tulevat saksalaisella tarkkuudella sovittuna ajankohtana. Suunnittelija kertoo myös aika-arvion remontin kokonaiskestosta.

Tilauksen yhteydessä asiakas saa kaikki liitteet ja mittakuvat. Suunnittelijamme auttaa myös tarvittaessa taloyhtiölle vaadittavan muutostyöilmoituksen teossa.

4

Toimitus

Toimitusta edeltävällä viikolla kuljetusliikkeemme Niemi Palvelut Oy soittaa asiakkaalle ja sopii tarkemmin jakeluajankohdasta. Jos asiakas on tilannut asennuksen Noblessalta, soittaa asiakkaalle Niemi Palveluiden sijaan oma asennuspäällikkömme. Kuljetusliikkeemme kantaa tilatut tuotteet huoneistoon ja luovuttaa ne joko Noblessan asentajalle tai suoraan asiakkaalle.

5

Asennus

Asentajamme ovat luotettavia huippuammattilaisia, joista jokainen toteuttaa vuosittain kymmeniä keittiöremontteja. Keittiön asennus on hyvin harvoin pelkästään kaapistojen kiinnitystä.

Asentajiltamme onnistuu kaikki keittiön remontointiin liittyvät työt ja sopimuskumppanimme tekevät putki- ja sähkötyöt. Kaikki tehdään yhdellä sopimuksella ja sovitulla hinnalla. Suurin osa remonteistamme toteutetaan ns. täytenä keittiön pintaremonttina.

Suosittelemme ehdottomasti asiakasta tilaamaan asennuspalvelun keittiön toimittajalta. Näin asiakas tilaa valmiin tuotteen, joka on asennettu laadukkaasti ja jokainen takuuseen vaikuttava asia on huomioitu. Asennuspalveluumme sisältyy myös lopputarkastus, jonka asiakas tekee asentajan tai keittiösuunnittelijan kanssa.

Jos asiakas haluaa asentaa keittiön itse, on Noblessa siihenkin ylivertainen valinta. Markkinoilla ei ole toista tuotetta, jonka asennettavuus on viety yhtä pitkälle. Noblessan nettisivuille on koottu selkeät ohjevideot eri kaappien ja mekanismien asentamisen tueksi.

6

Takuu ja huolto

Noblessan tuotteet testataan omassa laadunvalvonnan laboratoriossa Saksassa. Jokainen komponentti on testattu 15 vuoden vähimmäiselinkaaren mukaan kestämään jatkuvaa kovaa käyttöä.  

Koneiden ja oheistuotteiden takuuaika on kaksi vuotta. Toimituksemme sisältää täydelliset käyttö- ja hoito-ohjeet. Takuuasioissa ole yhteydessä aina siihen Noblessa-myymälään, mistä olet keittiöpakettisi hankkinut.

Scroll to Top