Kylpy­huoneet

Noblessa

Noblessan kylpyhuonemallisto tuo tilaa rentoutumiselle

Noblessan kylpyhuoneinnovaatioilla saat tyylikkäitä kaluste- ja säilytysratkaisuja päivittäiseen käyttöön. Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja niin teollisen tyylin, maalaisromanttisen tunnelman kuin modernin minimalismin ystäville. Esimerkiksi pehmeät puukuosit luovat kylpyhuoneesta ihanan harmonisen ja rentouttavan tilan, jossa voit nauttia hengähdystauosta kiireisen arjen keskellä.

Pelkistetyn tyylin ystävät taas valitsevat kylpyhuoneeseensa seinäkiinnitteiset kaapit ja vetimettömät ovet, jotka tekevät tilasta avaran ja helposti puhdistettavan. Viimeistele kokonaisuus Noblessan näyttävillä valopeileillä sekä kaappeihin integroiduilla valaistusratkaisuilla.

Kylpyhuonekalusteiden mallistomme tarjoaa vapaasti räätälöitäviä kaappi- ja materiaaliyhdistelmiä. Kaappien neljä eri runkokorkeutta ja markkinoiden laajin kylpyhuoneen kalusteiden värivalikoima takaavat täysin yksilölliset toteutukset kylpyhuoneeseen!

Mallistomme taipuu myös L-mallisten kalustekokonaisuuksien rakentamiseen. Saat siis luotua tyylikkäitä tilaratkaisuja, jotka hyödyntävät kulmat tehokkaasti. Säilytysratkaisumme ottavat kylpyhuoneen joka neliön hyötykäyttöön. Allaskaapit ja korkeat kaapit, senkit ja vitriinikaapit sekä seinähyllyt ja tankojärjestelmät mullistavat kylpyhuoneen tilankäytön.

Kalusteisiin valmiiksi integroitu valaistus tuo kylpyhuoneeseen työskentelyvalon lisäksi myös tyylikästä tunnelmavaloa, jolla muunnat tilan rentouttavaksi kotikylpyläksi. Rauhoittava tunnelma pysyy yllä kylpyhuoneen hyvällä järjestyksellä. Tavarat voi järjestää laatikoihin erilaisilla tilanjakajilla ja lokerikoilla, jotka pitävät tavarat paikallaan.

Tyylikkäät altaat viimeistelevät kylpyhuoneen sisustuksen. Valikoimamme kattaa keraamiset-, mineraalikomposiitti- ja Duratek®-materiaalista valmistetut altaat. Black Edition –mallistomme laajensi allasvalikoimaa myös mustiin käsienpesualtaisiin, joiden materiaali on mallista riippuen keramiikkaa, Duratek®-komposiittia tai Cristadur®-kvartsikomposiittia.

Scroll to Top