Noblessa tuo viimeisimmät keittiötrendit Habitare-messuille

Noblessan kalusteinnovaatiot ovat näyttävästi esillä tämän vuoden Habitare-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 7.– 11.9.2022. Mallistomme monipuoliset säilytysratkaisut, valaistusvaihtoehdot, kodinkoneet ja uutuusvärit ihastuttavat kävijöitä Sete Oy:n messuosastolla 6k48. Paikalla on myös huippukokkeja valmistamassa maistiaisia ja jakamassa ruokatietoutta. Tervetuloa inspiroitumaan ja herkuttelemaan!

Suomen suurin sisustustapahtuma Habitare yhdistää tänäkin syksynä huonekalut, designin ja sisustuksen ainutlaatuisella tavalla. Mikä sopisikaan mukaan paremmin, kuin Euroopan johtavan keittiövalmistaja nobilia-Werke J. Sticklingin valmistamat Noblessa-keittiöt? Kokkausvalmiin keittiön lisäksi Noblessa kalustaa koko kodin eteisestä kylpyhuoneeseen.

Noblessa tunnetaan testatun laadun lisäksi arkea helpottavista innovaatioista. Habitare-messuilla näet mallistomme parhaat palat, kuten sormenjälkiä hylkivällä pinnoitteella käsitellyt Divine-kaapistot uusissa sävyissä, kestävät kvartsitasot, Sign Emotion -tankojärjestelmät sekä valmiiksi kalusteisiin integroidut valaistusratkaisut.

Parhaat vinkit kotikeittiöön

Messuosastollamme uutuusmalliston upeat vuononsiniset ja mineraalinvihreät sävyt näkyvät keittiön ja kylpyhuoneen kalusteissa, ja ruokailutilan puolella valkoinen Cristal-kaapisto esittelee monipuolisia säilytysvaihtoehtoja.

Keittiö- ja kalustetrendien lisäksi Noblessan messuosasto tarjoaa myös laajan kattauksen ajankohtaista ruokatietoutta sekä herkullisia makuja. Keskiviikkona 7.9. ja lauantaina 10.9. julkkiskokki Sara La Fountain kertoo messuosastollamme viimeisimmistä ruokatrendeistä, ja mukana on myös Mielen Asta Hautala antamassa parhaat vinkit Mielen kodinkoneiden ominaisuuksien hyödyntämiseen kotikeittiössä.

Torstaina, perjantaina ja sunnuntaina Noblessan oma keittiömestari Emmiina Lehtonen valmistaa osastolla kolmesti päivässä ihania maistiaisia satokauden raaka-aineista. Keittiömestarin taidonnäytteitä ovat myös saksalaiset perinneherkut, joiden inspiraationa on Noblessan oma kalustetehdas Saksan Verlissä.

Seten messuohjelma Habitare-messuilla (pdf)

Scroll to Top