Liukuovet

Stirpe

Liukuovet ovat erinomaisia tilansäästäjiä, jotka toimivat niin vaatekaappien ovina kuin tilanjakajinakin. Ne voivat olla kapeita, leveitä, matalia, korkeita, yläkantoisia tai kiskoilla kulkevia, tai jopa muodostaa sulkeutuessaan yhtenäisen, tasaisen pinnan. Kaikki liukuovet voidaan varustaa soft-close toiminnolla äänettömän käytön varmistamiseksi.

Liukuovimateriaalit

Ovikehyksemme on useimmiten valmistettu alumiinista, mikä tekee niiden rakenteesta ylivoimaisen tukevan ja kestävän. Valittavana on seitsemän anodisoitua tai pulverimaalattua kehysvaihtoehtoa sekä laaja valikoima ovimateriaaleja, joita pystytään lähes rajattomasti yhdistelemään.

Vaihtoehtoisesti kehys voidaan valmistaa mdf:stä tai lastulevystä, jolloin pintamateriaalina käytetään melamiinia tai viilua.

Luonnonmateriaalit

Ovissa voidaan hyödyntää myös monenlaisia luonnonmateriaaleja, kuten kaislaa, kangasta tai puuviilua, joka liimataan MDF-paneelien päälle. Luonnonmateriaalit ikääntyvät arvokkaasti ja tuovat sisustukseen ripauksen ylellisyyttä.

Maalattu lasi, kuviokalvot, peilit

Jos pidät lasista, valikoimastamme löytyy kolme peilivaihtoehtoa ja kuusi erilaista maalattua lasia, joko mattana tai kiiltävänä toiveittesi mukaan.

Ainutlaatuista vaikutelmaa etsiville suosittelemme kuviokalvoja, jotka on helppo asentaa niin lasi- kuin peilipinnoillekin. Kaikki lasit ja peilit ovat 4 mm paksuja ja laminoituja, ja täyttävät näin BS- ja DIN-standardien vaatimukset.

LED-valaistus liukuovikaappiin

Kaikki säilytysjärjestelmämme voidaan valaista energiaa säästävillä LED-valoilla. Valot asennetaan joko järjestelmän ulko- tai sisäpuolelle.

Liukuovia käytettäessä ne voidaan piilottaa yläkiskon taakse tai asentaa kattolevyn valolippaan. Sisäpuolta valaistaessa valot voidaan upottaa hyllyihin, integroida vaatetankoon tai sijoittaa vaikka jokaiseen laatikkoon erikseen.

Valaistus voidaan liittää huoneen sähköjärjestelmään seinäkytkimeen kytkemällä, sitä voidaan operoida langattomalla kaukosäätimellä, tai se voidaan asentaa toimimaan automaattisesti ovia avattaessa ja suljettaessa.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hei!

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua keittiön suunnittelussa? Anna numerosi, niin soitamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.