Kevättä keittiöön!

Kevättä keittiöön!

Luonnon heräillessä talven jäljiltä ja auringon säteiden kirkastuessa keväisen lämpimiksi, herää monissa meistä puutarhakauden (ja ikkunanpesijän…) kaipuu. Kunnes säät sallivat pihamaalla kuoputtelun, voi sisäistä viherpeukaloaan rauhoitella tuomalla kevään tunnelmaa sisätiloihin.

Vihersisustaminen on helppo ja edullinen tapa koristaa ja elävöittää kotia – lisäksi monet viherkasvit puhdistavat huoneilmaa. Keittiön somistat nopeasti keväiseksi kaupan valmiilla ruukkuyrteillä. Paitsi kaunis sisustuselementti, ovat tuoreet yrtit myös mahtava toiminnallinen lisä keittiöösi; niillä sekä maustat että koristat ruuan vaivattomasti. Tilasta riippuen voit luoda keittiöösi kokonaisen hyötypuutarhan – vaikka ikkunan eteen, jolloin vältät myös sen ikkunanpesun.

Voit hyödyntää myös keittiöstä ja ruuanlaitosta jääneet purkit ja purnukat sisustuksessa. Asettele yrtit omissa ruukuissaan vanhoihin säilyketölkkeihin tai vaikka peltisiin teepurkkeihin kauniin asetelman luomiseksi! Purkkien pohjat kannattaa reijittää, mikäli istutat yrtit suoraan purkkeihin.

Lisää kauniita, kierrätystä hyödyntäviä kokonaisuuksia saat käyttämällä ruukkuina vanhoja astioita. Tähän tarkoitukseen sopivat niin isot posliinikannut kuin pienemmät teekupitkin.

Intohimoisimmat yrttien ystävät voivat ottaa viljelymahdollisuudet huomioon jo keittiötä suunnitellessa, ja vaikkapa integroida kasvualustan suoraan keittiön työtasoon tai kalusteeseen!

Miten kevät näkyy sinun keittiössäsi?

kuvat: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Sete Oy
Sete Oy

Sinun keittiösi, sinun kotisiVaraa maksuton suunnitteluaika

Hei!

Onko kysyttävää tai tarvitsetko apua keittiön suunnittelussa? Anna numerosi, niin soitamme sinulle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.